RTK-Palvelu Oy:n ja VR-Yhtymä Oy:n yhteistyö laajenee

RTK-Palvelu Oy:n ja VR-Yhtymä Oy:n välinen yhteistyö kasvaa. Matkustajaliikenteen kauko- ja lähijunien sekä junaliikennöinnin vetureiden kalustosiivouksen kilpailutuksien tuloksena RTK hoitaa jatkossa koko VR:n kaluston siivoukset ja käyttövalmiushuollot. Sopimuksen myötä RTK:n henkilöstö kasvaa noin 300 työntekijällä. Sopimukset alkavat vaiheittain 3.6.2019 ja 17.6.2019.

”VR:n valtakunnallinen kalustosiivouksen sopimus on RTK:n historian yksi suurimmista sopimuksista. Se vahvistaa edelleen erikoisosaamistamme sekä valtakunnallista vahvuutta,” toteaa toimitusjohtaja Ismo Heikkonen.

”On hienoa aloittaa uusi, entistä laajempi yhteistyö RTK-Palvelun kanssa. Junien siisteys on meille tärkeä asia. Hyvän yhteistyön ja jatkuvan kehittämisen avulla haluamme tarjota matkustajillemme mahdollisimman miellyttävän junamatkan,” sanoo matkustajaliikenteen johtaja Maisa Romanainen.

 

RTK-Palvelu Oy on suomalainen kiinteistöpalvelujen erikoisosaaja jo yli 45 vuoden kokemuksella. Palveluksessasi on yli 3 000 ammattilaista, jotka huolehtivat erilaisista kiinteistöistä ja liikennevälineistä ympäri Suomen. Asiakkaitamme ovat niin teollisuusyritykset, hotellit, laivat, satamat kuin vaativat liikekiinteistötkin. Asiakaskeskeisyys ja jatkuva kehittäminen näkyvät vahvasti arvoissamme. Kattavat ja sertifioidut palvelumme takaavat laadukkaan lopputuloksen. Meille asiakaskokemus on aina tärkein!

VR:n matkustajaliikenteen matkamäärät ovat kasvaneet vuodesta 2015 lähtien yhteensä 10 prosenttia. Viime vuonna junissamme tehtiin 123,7 miljoonaa matkaa. Meitä on yhteensä 2500 ammattilaista mahdollistamassa huolettomia ja helppoja matkoja. Ajamme kaukoliikenteessä noin 300 vuoroa päivittäin ja lähiliikenteessä noin 800. Junamatkustajien tyytyväisyys on kasvussa ja saamme erityisesti kiitosta henkilökuntamme ammattitaidosta ja ystävällisestä palvelusta. Moni valitsee junan myös sen ympäristöystävällisyyden takia. Olemme uudistaneet jo 40 ravintolavaunua tämän vuoden aikana ja seuraava iso muutos matkustajille on mobiilisovelluksen ja verkkokaupan uusiminen vuoden 2019 aikana. Matkustajaliikenteeseen kuuluu myös bussiyhtiö Pohjolan Liikenne. Olemme osa VR-konsernia.

 

Lisätiedot

VR-Yhtymä Oy
VR:n media desk, 030 701 23

RTK-Palvelu Oy
toimitusjohtaja Ismo Heikkonen, +358 44 765 7830
aluejohtaja Emilia Virtanen, +358 40 730 7076