RTK-Palvelu Oy ja Porin Puuvilla Oy yhteistyöhön Puuvillan kaupunkikorttelin kiinteistöhuollossa

RTK-Palvelu Oy vastaa jatkossa Porin Puuvillan kaupunkikorttelin ulkoaluehuollosta, sisältäen mm. ulkoaluepuhtaanapidon, lumityöt, hiekoituksen sekä viheraluehoidon.

Sopimukseen kuuluvat myös kiinteistöhuollon päivystys, kiinteistötekniikan valvonta, palo-, sprinkleri- ja varavoimajärjestelmien kuukausikoestukset sekä muut tukipalvelut asiakkaalle.

– Hienoa, että pääsemme jatkamaan yhteistyötä alati kehittyvän, vetovoimaisen kaupan, palvelujen ja tapahtumien keskittymässä. Omalla vankalla kokemuksellamme pyrimme huolehtimaan siitä, että kiinteistön ulkoalueet pysyvät viihtyisinä sekä mm. kiinteistötekniikka ja turvajärjestelmät säilyvät asianmukaisesti huollettuina toimintakykyisinä. Työskentely kulttuurihistoriallisesti arvokkaassa kohteessa on meille kunnia-asia ja on hieno luottamuksen osoitus, että saamme muutaman vuoden ”tauon” jälkeen palata alueelle, RTK-Palvelun huoltopäällikkö Kalle Söderberg toteaa.

RTK-Palvelu Oy aloittaa kohteessa 1.2.2019, kohteesta jo entuudestaan tuttujen työntekijöiden voimin.

– Uskomme vahvasti, että ”isona” asiakaskokemuksen kehittämiseen tähtäävänä, mutta tukevasti paikallisena ja helposti lähestyttävänä toimijana työpanoksemme tulee kuitenkin näkymään alueella muutenkin kuin työntekijöiden uusissa haalareissa, Söderberg jatkaa.

– Porin Puuvilla Oy:lla on kokemusta yhteistyöstä RTK-Palvelun kanssa ja nyt kun kilpailutimme kiinteistöhuollon uudestaan päädyimme RTK-Palveluun. RTK-Palvelun henkilöt ovat Puuvillalle entuudestaan tuttuja ja uskomme että yhteistyö toimii hyvin jatkossa. Porin Puuvillalle on ensiarvoisen tärkeää ”Puuvilla -hengen” vaaliminen kaikkien yhteistyökumppanien kanssa, jotka ovat merkittävässä roolissa Puuvillan kaupunkikorttelin kunnossapidossa ja toiminnassa. Porin Puuvilla saavutti asiakastyytyväisyys kyselyssä Suomen parhaan NPS:n arvon kiinteistöalan toimijoiden keskuudessa ja panostamme edelleen vahvasti siihen että asiakaskokemus pysyy Puuvillassa loistavalla tasolla. Uskomme, että RTK-Palvelun valinta kumppaniksi tukee tätä tavoitetta, Porin Puuvillan toimitusjohtaja Juha Veistonen kertoo.

Entuudestaanhan RTK-Palvelulta löytyy toki kaupunkikorttelin alueelta useita yksittäisiä siivouksen asiakkuuksia sekä mm. Porin yliopistokeskuksen toimitilapalvelu asiakkuus.

RTK-Palvelu Oy Pori yhteystiedot: Keskus / päivystysnumero 029 029 3200, asiakaspalvelu.pori@rtkpalvelu.fi

 

Puuvilla on kaupunkikortteli, jossa historiallinen kulttuurimiljöö yhdistyy ainutlaatuisella tavalla moderniin kauppakeskukseen. Puuvilla muodostaa Satakunnan vetovoimaisimman kaupan, palvelujen, tapahtumien ja tulevaisuudessa myös asumisen keskittymän. Porin keskustassa sijaitseva kauppakeskus Puuvilla on mm. valittu vuoden 2017 kauppakeskukseksi Suomessa. Porin Puuvilla Oy:n omistavat tasavertaisin osuuksin Renor ja Ilmarinen.

www.porinpuuvilla.fi

 

RTK-Palvelu Oy on suomalainen kiinteistöpalvelujen erikoisosaaja jo yli 45 vuoden kokemuksella. Palveluksessa on yli 3000 ammattilaista, jotka huolehtivat erilaisista asiakkuuksista ympäri Suomen. Asiakkaitamme ovat niin teollisuusyritykset, hotellit, laivat, satamat kuin vaativat liikekiinteistötkin. Asiakaskeskeisyys ja jatkuva kehittäminen näkyvät vahvasti arvoissamme. Kattavat ja sertifioidut palvelumme takaavat laadukkaan lopputuloksen. Meille asiakaskokemus on aina tärkein!
www.rtkpalvelu.fi

 

Lisätietoja antavat tarvittaessa

Kalle Söderberg, huoltopäällikkö, RTK-Palvelu Oy, Pori p.029 029 3213, kalle.soderberg@rtkpalvelu.fi

Juha Veistonen, toimitusjohtaja, Porin Puuvilla Oy, p. 044 970 6068, juha.veistonen@porinpuuvilla.fi