Yritysinfo

Toimimme kiinteistösi parhaaksi

RTK-Palvelu Oy on suomalainen kiinteistöpalvelujen erikoisosaaja jo 50 vuoden kokemuksella. Palveluksessasi on yli 3 000 ammattilaista, jotka huolehtivat erilaisista kiinteistöistä ja liikennevälineistä ympäri Suomen. Asiakkaitamme ovat niin teollisuusyritykset, hotellit, laivat, satamat kuin vaativat liikekiinteistötkin.

RTK-Palvelun arvoissa näkyvät vahvasti asiakaskeskeisyys ja jatkuva kehittäminen. Kattavat ja sertifioidut palvelumme takaavat laadukkaan lopputuloksen. Liikevaihtomme on noin 115 miljoonaa euroa ja toimimme yli 30 paikkakunnalla.

Toimialamme rohkea uudistaja

Vastuullisuus, innovatiivisuus ja työntekijöistä välittäminen tekevät meistä menestyjiä. Toimimme laadukkaasti, kustannustehokkaasti ja tuloksellisesti lähellä asiakasta. Kehitämme toimintaamme ja osaamistamme järjestelmällisellä työskentelyllä ja laadun mittaamisella. Tavoittelemme alamme nopeinta kasvua pitkäjänteisesti ja kannattavasti.

Työmme tunnetaan hyvästä laadusta

Palvelumme laadun takaa sertifioitu laadunhallintajärjestelmämme sekä palvelu- ja työprosessiemme kokonaisvaltainen suunnittelu, johtaminen ja toteutus. Työntekijöidemme intohimo, vastuullisuus ja saumaton tiimipeli läpi palveluketjun varmistavat tyytyväiset asiakas- ja kumppanuussuhteet nyt ja tulevaisuudessa.

Välitämme työntekijöistämme

Tyytyväiset työntekijät tekevät tyytyväiset asiakkaat. Panostamme henkilöstön koulutukseen ja ennaltaehkäisemme kiinteistöpalvelualalle tyypillisiä työturvallisuusriskejä aktiivisen sairauspoissaolojen seurannan ja varhaisen tuen avulla. Toimimme työsuojelun toimintaohjelman mukaisesti. Puutumme ripeästi riskitekijöihin sekä koulutamme työntekijöitä työhyvinvointiin ja -turvallisuuteen liittyvissä asioissa.

Huolehdimme ympäristöstä

Noudatamme toiminnassamme kestävän kehityksen periaatteita ja lainsäädäntöä. Olemme sitoutuneet pitkäjänteiseen ympäristöasioiden kehittämiseen, jossa luonnonvaroja käytetään mahdollisimman energiatehokkaasti ja kauaskantoisesti. Vähennämme määrätietoisesti ympäristökuormitusta ympäristö- ja energiaohjelmiemme tavoitteiden mukaisesti.

Olemme osa Contineo-konsernia

Kuulumme arvostettuun suomalaiseen Contineo-konserniin, joka tarjoaa valtakunnallisesti monipuolisia siivous-, kiinteistö- ja teollisuuspalveluja sekä asiakaslähtöisiä henkilöstöpalveluja. Contineo tarjoaa myös korkeatasoista urheiluviihdettä sekä erilaisia ravintola- ja tapahtumapalveluita. Konserniin kuuluvat RTK-Palvelu Oy, RTK-Henkilöstöpalvelu Oy, Rauman Lukko Oy ja Hyvinvointi- ja elämyskeskus Helmiranta.

Vastuullisuusraporttimme

RTK-Palvelu, vastuullisuusraportti 2022

Sertifikaattimme

ETJ+ 2014SFS EN ISO 9001:2015SFS-EN ISO 14001:2015