RTK-Palvelu Oy on ostanut A-Lukitus Oy:n liiketoiminnan

RTK-Palvelu Oy on ostanut 1.5.2019 tehdyllä kaupalla A-Lukitus Oy:n liiketoiminnan.

RTK-Palvelu Oy uudelle liiketoiminta-alueelle

Yrityskaupan myötä RTK-Palvelu Oy:n Päijät-Hämeen alueen palveluvalikoima kasvaa lukitusliiketoiminnan palvelukokonaisuudella. Lukitusliiketoiminta sopii luontevasti RTK:n kiinteistöhuollon kokonaisuuteen. Liiketoimintakaupan myötä A-Lukitus Oy:n toimitusjohtaja Kari Göös siirtyy RTK-Palveluun johtamaan lukitusyksikköä. Myös asentajat siirtyvät vanhoina työntekijöinä RTK-Palvelu Oy:n palvelukseen.

¨Toiminta jatkuu entiseen malliin, mutta vahvemmin resurssein¨, sanoo A-Lukitus Oy:n toimitusjohtaja Kari Göös.

¨A-Lukituksen liiketoiminta tukee RTK-Palvelun strategisia tavoitteita. Tarkoitus on laajentaa lukitusliiketoiminta valtakunnalliseksi¨, toteaa RTK-Palvelu Oy:n toimitusjohtaja Ismo Heikkonen.

A-Lukitus Oy

A-Lukitus on täyden palvelun paikallinen lukkoliike Päijät-Hämeen alueella. Palveluun kuuluvat kaikki lukkoalan työt suunnittelusta ja lukkojen sarjoituksista asennuksiin, korjauksiin, huoltoon ja ylläpitoon.

RTK-Palvelu Oy

RTK-Palvelu Oy on suomalainen kiinteistöpalvelujen erikoisosaaja jo 45 vuoden kokemuksella. Palveluksessamme on 3 000 ammattilaista, jotka huolehtivat erilaisista kiinteistöistä ja liikennevälineistä ympäri Suomen. Asiakkaitamme ovat niin teollisuusyritykset, hotellit, laivat, satamat kuin vaativat liikekiinteistötkin. Asiakaskeskeisyys ja jatkuva kehittäminen näkyvät vahvasti arvoissamme. Kattavat ja sertifioidut palvelumme takaavat laadukkaan lopputuloksen. Meille asiakaskokemus on aina tärkein!

Lisätietoja

RTK-Palvelu Oy

Jari Pihlajaniemi, p. 044 518 9563

Ismo Heikkonen, p. 044 765 7830

A-Lukitus Oy, Kari Göös, p. 050 443 3477