Superpark

RTK-Palvelu takaa siistiä menoa Superparkissa

Lapsia leikkimässä Superparkin pallonheittopelissäSuomalainen Superpark on sisäaktiviteettipuistoketju, joka liikuttaa ja aktivoi ihmisiä ympäri maailman. Suomessa Superparkin puistoja on jo 13:lla eri paikkakunnalla. RTK-Palvelu huolehtii tällä hetkellä Vantaan ja Espoon aktiviteettipuistojen puhtaanapidosta.

Superparkin missiona on luoda kävijöille ainutlaatuinen ja viihdyttävä liikuntakokemus ikään tai kuntoon katsomatta. Puistot toimivat yhteisöllisyyttä rakentavina seikkailupaikkoina, joissa jokainen pääsee kokemaan liikunnan riemun ja onnistumaan aktiviteettien parissa. Siistit ja hygieeniset tilat ja välineet ovat oleellinen osa puistojen viihtyvyyttä.

– On ensiarvoisen tärkeää, että puistot ovat hyvin hoidettuja ja turvallisia. Myös laitteiden pitää olla kunnossa. Puhtaanapito on yksi toimintamme kulmakivistä, ja asiakaskokemuksen kannalta siisti puisto on tietenkin ehdoton, Superpark-idean isä ja kehitysjohtaja Taneli Sutinen kertoo.

Toimivia ratkaisuja haastavaan ympäristöön

Yhteistyö RTK-Palvelun kanssa on sujunut Sutisen mukaan erittäin hyvin ja siisteystaso puistoissa on parantunut kumppanuuden myötä. Myös puistojen henkilökunta on antanut kiitosta RTK-Palvelun toiminnasta.

Toimintaympäristönä aktiviteettipuistot edellyttävät siivoukselta monenlaista erikoisosaamista, sillä puistoissa on paljon epätavallisia puhdistusta vaativia pintoja, kuten kiipeilyseiniä, pelivälineitä ja trampoliineja.

– Moniin puistoissa oleviin paikkoihin ei ole olemassa valmista ratkaisua, miten ne kannattaisi puhdistaa. RTK-Palvelu on suhtautunut kunnianhimoisesti haastavaan ympäristöön ja lähtenyt meidän kanssa yhdessä miettimään, miten siivous toteutetaan parhaiten, Taneli Sutinen kiittelee.

Yhteinen seikkailu jatkuu myös tulevaisuudessa

Sutisen mukaan RTK-Palvelun vahvuuksia ovat aito kiinnostus asiakkaan antamiin haasteisiin ja yhteistyökykyisyys. Hyvä dialogi kumppaneiden kesken onkin avain toimivaan yhteistyöhön.

– RTK-Palvelun kanssa on mukava ja helppo asioida. On tärkeää, että heiltä saa ihmisen kiinni tarpeen vaatiessa. He ovat myös hyviä vastaanottamaan palautetta ja kehittämään toimintaa, Sutinen täsmentää.

Kahden puiston lisäksi yhteistyö RTK-Palvelun ja Superparkin välillä saattaa laajeta vielä tulevaisuudessa muiden puistojen osalta.

– Olemme tyytyväisiä, että olemme löytäneet hyvän kumppanin. Katsotaan mihin kaikkeen yhteistyö tulee laajenemaan vielä tulevaisuudessa, Sutinen summaa.