Uusi vastuullisuusraporttimme on valmis

RTK-Palvelun vastuullisuusraportti on nyt julkaistu! Olemme ylpeitä lopputuloksesta – onhan arvomaailmamme kulmakivikin vastuullisuus. Vuoden 2023 vastuullisuusraportista voit lukea, mitä toimenpiteitä teemme kestävän liiketoiminnan eteen niin sosiaalisten, taloudellisten kuin ympäristövaikutusten osalta.

RTK-Palvelu haluaa kasvaa monialayhtiönä johdonmukaisesti hiilijalanjälkeämme pienentäen. Vahvan orgaanisen kasvun ohella laajennamme liiketoimintaamme luomalla uusia palveluja – ihmisistä huolehtien. Olemme ottaneet suuria harppauksia etenkin sosiaalisen vastuun suhteen, ja voikin sanoa, että olemme siinä alan edelläkävijä.

Toimintamme kehittyy vastuullisesti yhdessä asiakkaidemme kanssa. Ennakoimme tarpeita, viestimme avoimesti sidosryhmien kanssa ja julkaisemme vastuullisuusraportin joka vuosi. Lisää vastuullisuusteoistamme voit lukea myös vastuullisuussivultamme.

Jatkuvia vastuullisuustekoja

Olemme täällä asiakkaita varten, nyt ja tulevaisuudessa.

Asiakaslähtöisten palveluiden lisäksi tärkeimmät vastuullisuusteemamme ovat kannattava ja kestävä liiketoiminta sekä hyvinvoivat ja työssään viihtyvät ammattilaiset. Yli 3000 hengen työyhteisönä meillä on vastuu työntekijöidemme työympäristöstä ja hyvinvoinnista. Haluamme kantaa kortemme kekoon myös koko yhteiskunnan hyväksi.

Lue uunituore vastuullisuusraportti