RTK mukana Real Estate Expossa 15.-16.5.19

RTK-Palvelu Oy on mukana Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa järjestettävässä Real Estate Expo -tapahtumassa 15.-16.5.2019. Tule tapaamaan meitä osastolle 102.

Rekisteröidy tapahtumaan tästä

Infoa tapahtumasta

 

 

Taloyhtiövaikuttaja,

Oletko miettinyt, kuinka lisääntyvä sähköautoilu vaikuttaa teidän taloyhtiöönne? Entä askarruttavatko hallitukseen liittyvät lakiasiat mieltäsi? Kiinnostavatko kiinteistöjen kunnossapidon uusimmat tuulet sinua? Tule löytämään uudet ja kustannustehokkaat ratkaisut kiinteistösi ylläpitoon Real Estate Exposta!

Viime vuonna ensimmäistä kertaa järjestetty Real Estate Expo saa jatkoa ja tänä vuonna painopiste on teissä, taloyhtiövaikuttajissa. Kaksipäiväinen tapahtuma järjestetään Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen C-hallissa 15.-16.5.2019. Sinulle osallistuminen on ilmaista ja voit ilmoittautua jo etukäteen sähköisesti tai tapahtumassa paikan päällä.

 

Kiinteistöalan ammattilainen,

Tervetuloa löytämään kiinteistöhuollon uusimmat ratkaisut saman katon alta. Real Estate Expo on kiinteistöhuoltoon keskittyvä tapahtuma, joka yhdessä kiinteistöjen sähköön, automaatioon ja valaistukseen keskittyvän elexpon kanssa muodostaa kevään mielenkiintoisimman kokonaisuuden juuri sinulle.

Tapahtumassa esillä ovat kiinteistöalan uusimmat ratkaisut ja parhaat palveluntarjoajat. Lisäksi kuulemme puheenvuoroja esimerkiksi kauppakeskus REDIn kiinteistöpäälliköltä, ARAlta ja pääsemme tutustumaan kiinteistöalan viimeisiin muutoksiin Suomen ja Pirkanmaan Kiinteistöliiton johdolla. Ammattilaisena osallistuminen on sinulle ilmaista.