Rauman Lukitustekniikka Oy liittyy osaksi RTK-perhettä

RTK-Palvelun uudistetun strategian yksi kulmakivistä on kannattavan kasvun vauhdittaminen sekä orgaanisesti että yritysostoin. Strategian toimeenpano on alkanut kesän jälkeen ja edennyt hyvin. Kulunhallinta sekä siihen olennaisena osana kuuluva lukitusliiketoiminta on osa RTK-Palvelun vahvassa kasvussa olevaa palvelutarjoomaa. Nyt toteutettava kauppa vahvistaa RTK-Palvelun läsnäoloa kulunhallinnassa merkittävästi Länsi-Suomessa.

Rauman Lukitustekniikka Oy siirtyy 1.11.2022 alkaen osaksi RTK-Palvelu Oy:n toimintaa RTK-Palvelun omistajan, Contineo Oy:n ostettua koko Rauman Lukitustekniikka Oy:n osakekannan. Rauman Lukitustekniikka hakee yrityskaupalla vahvaa kumppania pystyäkseen vastaamaan jatkossa entistäkin paremmin lukitusalan voimakkaaseen kysynnän kasvuun sekä toimialan toimintaympäristön päämuutoksiin kuten sähköistymiseen.

Ostetun yrityksen toiminta säilyy ennallaan ja jatkuu entisellä nimellä. Rauman Lukitustekniikan koko henkilöstö jatkaa yrityksessä vanhaan malliin. Yhtiöiden keskinen strateginen yhteensopivuus on erinomainen.

 

Rauman Lukitustekniikka Oy

Rauman Lukitustekniikka Oy on Rauman seudulla toimiva, vuonna 1971 perustettu perinteikäs, hyvän maineen sekä erittäin vahvan markkina-aseman Satakunnan talousalueella omaava toimija. Rauman Lukitustekniikan palveluihin kuuluvat perinteisen lukkoseppätyön lisäksi oviautomatiikka, kulunvalvonta sekä erilaiset huolto- ja avainhallintasopimukset. Yhtiö tarjoaa kattavia turva- ja lukitusratkaisuja sekä yksityishenkilöille että yrityksille.

Rauman Lukitustekniikan vahvuuksia ovat aina olleet erinomainen asiakaspalvelu sekä erittäin ammattitaitoinen ja osaava henkilöstö. Yhtiön sisäinen slogan ”Kyllä tänne kannatti tulla, kun asiat aina hoituvat” kuvastaa hyvin yrityksen toimintaa.

 

RTK-Palvelu Oy

RTK-Palvelu Oy on perustettu vuonna 1972. Me RTK-Palvelussa huolehdimme uuden strategiamme mukaisesti kiinteistöjen, toimitilojen ja liikennevälineiden siisteydestä, kunnossapidosta ja kulunhallinnasta, jotta asiakkaamme voivat keskittyä omassa työssään olennaiseen.

Palveluksessamme on 3 000 ammattilaista, jotka nykypäivänä tuottavat jo kymmeniä erilaisia palveluja asiakkaillemme. RTK-Palvelun kattavaan asiakasverkostoon kuuluvat niin teollisuusyritykset, taloyhtiöt, hotellit, laivat, satamat kuin vaativat liikekiinteistötkin. RTK-Palvelu Oy kuuluu suomalaiseen Contineo-konserniin, johon kuuluvat RTK-Palvelun lisäksi RTK-Henkilöstöpalvelu Oy ja Rauman Lukko Oy.

 

Lisätietoja

RTK-Palvelu Oy / toimitusjohtaja Samuli Eskola, samuli.eskola@rtkpalvelu.fi, puh. 0400 436 464.

Rauman Lukitustekniikka Oy / Aki Vainio, aki.vainio@raumanlukitustekniikka.fi, puh. 0400 834 062.