Rauhallista joulunaikaa ja kiitos kuluneesta vuodesta!

Lämmin kiitos vuodesta 2023! RTK-Palvelun väki toivottaa ihanaa joulunaikaa kaikille asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneille sekä omalle henkilökunnallemme.

Siirrymme joulunviettoon perjantaina 22.12.2023 kello 16 ja palvelemme taas keskiviikkona 27.12.2023. Jos asiasi on kiireellinen, yksiköidemme puhelinnumerot siirtyvät toimipisteidemme aukioloaikojen ulkopuolella päivystykseen. Yhteystiedot löydät täältä.

 

Tukikummit osana RTK-Palvelun vastuullista toimintaa

RTK-Palvelu on jo yli 50 vuoden ajan tukenut omistajansa kautta lasten, nuorten ja vähävaraisten hyvinvointia. Osana tätä meille tärkeää perinnettä, tuemme tänäkin vuonna Tukikummit-säätiön toimintaa. Säätiö on jo vuodesta 2007 asti kerännyt varoja nuorille syrjäytymisen ehkäisemiseksi.

Suomessa noin 65 000 nuorta on vaarassa syrjäytyä perheen taloudellisen tilanteen vuoksi. Tukikummit-säätiö kerää varoja näille nuorille, jotta he eivät putoaisi pois harrastuksista ja kaveriporukoista. RTK-Palvelu ja Tukikummit haluavat yhdessä varmistaa, ettei kukaan jäisi ulkopuolelle ja yksin.

 

Hyvä joulu kuuluu kaikille – 100 % suoraan tuen saajalle

 Osallistumalla Tukikummit-keräykseen lahjoitat nuoren elämään sisältöä ja merkitystä. Jokainen lahjoitettu euro menee suoraan siihen, mihin se on tarkoitettu. Pienellä teolla on suuri vaikutus. Suurin osa avustuksista ohjataan harrastusten tukemiseen. Myös toisen asteen koulutuksessa tarvittavien oppimateriaalien hankkimista tuetaan.

Tutustu Tukikummien toimintaan täältä ja jos haluat tehdä henkilökohtaisen lahjoituksen, voit tehdä sen tästä. Lahjoitukset menevät 100 % lyhentämättömänä tuen saajalle.

Iloista oloa ja joulumieltä teille kaikille!