Pro Clean Raahe Oy siirtyy osaksi RTK-Palvelu Oy:n toimintaa

Pro Clean Raahe Oy siirtyy osaksi RTK-Palvelu Oy:n toimintaa RTK-Palvelun omistajan, Contineo Oy:n ostettua koko Pro Clean Raahe Oy:n osakekannan. Ostetun yrityksen toiminta säilyy ennallaan ja jatkuu entisellä nimellä. Yritys tunnetaan Raahen alueella laadukkaista palveluistaan ja pitkistä asiakassuhteistaan. Pro Clean Raahe täydentää erinomaisesti RTK-Palvelun liiketoimintaa Raahen alueella.

Pro Clean Raahe Oy:n toimitusjohtaja Erja Rautio jatkaa RTK-Palvelu Oy:n palveluksessa ja haluaa kiittää kaikkia asiakkaitaan hyvästä yhteistyöstä kuluneina vuosina. Lisäksi Erja toivottaa myös uudet asiakkaat tervetulleiksi RTK-Palvelun palveluiden piiriin.

 

Pro Clean Raahe Oy

Pro Clean Raahe Oy toimii Raahen seutukunnan alueella. Yritys tarjoaa siivouspalvelut ammattitaidolla ja kokemuksella kotitalous- ja yritysasiakkaille sekä julkiselle sektorille. Haluamme tarjota asiakkaille laadukasta ja asiakkaan tarpeista lähtevää siivouspalvelua. Kotisi tai yrityksesi siivous räätälöidään aina palvelutarpeen mukaan.

RTK-Palvelu Oy

RTK-Palvelu Oy on suomalainen kiinteistöpalvelujen erikoisosaaja jo 45 vuoden kokemuksella. Palveluksessamme on 3 000 ammattilaista, jotka huolehtivat erilaisista kiinteistöistä ja liikennevälineistä ympäri Suomen. Asiakkaitamme ovat niin teollisuusyritykset, hotellit, laivat, satamat kuin vaativat liikekiinteistötkin. Asiakaskeskeisyys ja jatkuva kehittäminen näkyvät vahvasti arvoissamme. Kattavat ja sertifioidut palvelumme takaavat laadukkaan lopputuloksen. Meille asiakaskokemus on aina tärkein!

 

Lisätietoja: Ismo Heikkonen, toimitusjohtaja, RTK-Palvelu Oy, 044 765 7830, ismo.heikkonen@rtkpalvelu.fi