Lämmin kiitos kuluneesta vuodesta ja tähtihetkiä uuteen vuoteen

 

Hyväksy statistics, marketing evästeet katsoaksesi videon.

 

Kiitämme asiakkaitamme, henkilökuntaamme ja yhteistyökumppaneitamme kuluneesta vuodesta ja toivotamme taianomaista joulua ja tähtihetkiä uuteen vuoteen!

 

Toimipisteemme sulkevat perjantaina 23.12.2022 kello 14 ja ovat avoinna taas tiistaina 27.12.2022 kello 8.

Toimipisteidemme yhteystiedot löytyvät täältä. Mikäli asianne on kiireellinen, yksiköidemme puhelinnumerot siirtyvät toimipisteidemme aukioloaikojen ulkopuolella päivystykseen.

 

Tuemme tänäkin jouluna Tukikummit-säätiön toimintaa

Suomessa on joka vuosi 65 000 nuorta vaarassa syrjäytyä perheen taloudellisen tilanteen vuoksi. Tukikummit-säätiö on jo vuodesta 2007 alkaen kerännyt varoja näille nuorille, jotka ovat vaarassa pudota pois harrastuksista ja kaveriporukoista. Suurin osa avustuksista ohjataan harrastusten tukemiseen. Myös toisen asteen koulutuksessa tarvittavien oppimateriaalien hankkimista tuetaan.

Osallistumalla Tukikummit-keräykseen lahjoitetaan nuoren elämään sisältöä ja merkitystä. Hyvillä sosiaalisilla verkostoilla ja nuorena saadulla mahdollisuudella toteuttaa itseään on valtava merkitys lahjoitusten saajien koko elämään.

Pienellä teolla on suuri vaikutus. Keräystilille tulevat varat menevät 100% lyhentämättöminä perille.

Tutustu tarkemmin Tukikummien toimintaan ja varojen käyttöön: tukikummit.fi. Mikäli sinä haluat tehdä myös henkilökohtaisen lahjoituksen, voit tehdä sen täällä.