Kiitä siivoojaa valtakunnallisena Puhtauspäivänä!

Mikä sen mukavampaa, kuin tehdä töitä siistillä toimistolla tai ostoksia puhtaassa kauppakeskuksessa. Siivoojan työ on usein näkymätöntä, mutta todella arvokasta. Kiitä siis siivoojaa!

Tänä vuonna valtakunnallista Puhtauspäivää vietetään maanantaina 4.12.2023, jolloin koko Suomi kiittää siivoojia. Siivouksen laatu vaikuttaa meidän jokaisen arkeen, ja siksi siivouksen ammattilaiset ansaitsevat kiitoksensa.

Haastamme kaikki mukaan tempaukseen

Osallistu Puhtauspäivään ja kannusta myös muita muistamaan siivoojia. Milloin olet viimeksi kiittänyt siivoojaa? Hänen ansiostaan ympäristösi on puhtaampi. Mitä jos moikkaisit ja kiittäisit häntä tänään. Miksei myös pullakahvit tai pieni lahja olisi paikallaan. Hymyile, tervehdi, kiitä – tai jätä siivoojalle vaikka pieni kiitoskortti. Somessa kiitoksen voi jakaa hastageilla #kiitäsiivoojaa, #puhtauspäivä ja #puhtausala.

Me RTK-Palvelussa haastamme myös muut yritykset ja organisaatiot mukaan vuosittaiseen tempaukseen. Voit ladata viestintämateriaaleja käyttöösi puhtausala.fi sivustolta. Puhtauspäivää juhlistetaan samalla sivustolla myös live-lähetyksellä, jossa esitellään Puhtausalan vuoden teko -finalistit, julkaistaan voittaja ja kuullaan esityksiä siivousalalta.

Siivoojamme turvaavat kiinteistösi

 RTK-Palvelun ammattitaitoiset siivouspalvelut kattavat niin ylläpitosiivouksen, erikoissiivouksen kuin Joutsenmerkityn siivouksen. Puhtauspäivänä olemme erityisen ylpeitä siivoojistamme. Heiltä luonnistuu laadukas siivous yhtä lailla porraskäytävässä kuin vaikka teollisuuden vuosihuollossa.

Tarjoamme siivouspalveluita liikekiinteistöihin, hotelleihin, laivoihin ja liikennevälineisiin sekä erilaisille teollisuuden aloille. Toimimme ympäri Suomen, eikä yrityksesi koolla tai sijainnilla ole meille merkitystä. RTK-Palvelulla on myös korkean hygienian yksikkö esimerkiksi sairaaloita varten. Kiinnostuitko? Lue lisää siivouspalveluista nettisivuiltamme.

Vastuullinen työnantaja

Työntekijät ovat tärkein voimavaramme, ja haluamme pitää heistä hyvää huolta. Kehitämme siivoojien osaamista ja huolehdimme työhyvinvoinnista kiinnittämällä huomiota muun muassa työkykyjohtamiseen.

Perehdytämme hyvin, palkitsemme palvelusvuosien mukaan ja edistämme arjessa jatkuvasti monimuotoisuutta ja yhdenvertaisuutta. Myös työvaatteilla on merkitystä ja ammattimaiseen työhön on oltava oikeat työvälineet. Meillä on aina paikkoja auki osaajille, ja työaika ja työtehtävät joustavat elämäntilanteesi mukaan. Lue lisää ja katso avoimet työpaikat!