Kesä tulee, oletko valmis!

Tule tekemään mukavia kesätyömuistoja! RTK-Palvelu on siivous- ja kiinteistöhuollon yritys, jossa sitä elämän ekaa työpaikkaakaan ei tarvitse jännittää – lue lisää ja hae itsellesi sopivaa kesäduunia!

Joko sulta löytyy kesäduuni?

Haluaisitko kesäduunin, mutta sinulla ei ole työkokemusta – vai oletko jo kokenut kesäduunari? RTK-Palvelulle käy kumpi vaan! Meillä persoonasi pääsee loistamaan ja osaamisesi kasvamaan. Saat työkokemusta kannustavassa porukassa, sinulle sopivassa kohteessa. Vaikka lumi vielä narskuisi kenkien alla, nyt on juuri oikea aika hakea kesätöihin!

Opi uusia taitoja ja lihota CV:tä

Joskus kesäduunista voi poikia vakituinen työpaikka. Kesätöitä tehdessä oppii, mistä on itse kiinnostunut ja mikä itselle sopii. Minkälainen työ sua kiinnostaa? Janica haluaa olla tekemisissä ihmisten kanssa. Hän aloitti RTK-Palveluilla rakennussiivoojana Olkiluoto 3 -ydinvoimalassa. Nyt tämä tehopakkaus toimii Olkiluodossa palveluesihenkilönä! Lue Janican ajatuksia RTK-Palvelusta ja monikulttuurisen työn johtamisesta.

Yhdessä ja hyvällä mielellä

RTK-Palvelun tyytyväiset työntekijät ja saumaton tiimityö tekevät myös asiakkaamme tyytyväiseksi. Kurkkaa videolta, miltä meidän arkemme näyttää!

Paikkoja auki jatkuvasti

Kesätyöstä voi kummuta kiinnostus, joka kestää koko elämän. Työympäristöt vaihtelevat paikkakunnittain hotellista areenaan ja myymälästä ydinvoimalaan. Kesätöissä saat kokeneemmilta kamuilta tukea ja neuvoa arjessa, olitpa sitten siivoamassa tai vaikkapa kiinteistöhuollon parissa. Perehdytämme sinut tehtäviin, emmekä jätä sinua yksin.

Työsuhteet vaihtelevat osa-aikaisista kokopäiväisiin ja aloitus sovitaan joustavasti. Hae siis rohkeasti meille töihin!

Avoimet kesätyöpaikat

Tehtävän nimi Hakuaika alkaa Hakuaika päättyy Kaupunki

Pikahakemus

Lomakkeessa kysytään henkilötietojasi, jotta pystymme olemaan yhteyksissä asiaasi koskien. Yhteystietosi välitetään suoraan käsittelevälle henkilölle, eikä niitä tallenneta palvelimelle. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Kivoja kokemuksia kesätöistä

Opiskelijaveljekset Aleksi ja Sakari Tamminen ovat olleet jo monena kesänä töissä RTK:n viherpalveluissa. Itsenäinen ja mukava työ kodin lähellä saa molemmilta kiitosta. Työ on Aleksin ja Sakarin mukaan ollut leppoisaa ja työkaverit mukavia.

Työpaikkoja elämäntilanteesi mukaan

RTK-Palvelu on monien mahdollisuuksien siivous- ja kiinteistöhuollon yritys reippaassa viidenkympin iässä. Olemme ylpeitä yli 3 000 työkaveristamme, joiden ansiosta palvelumme on juuri niin priimaa kuin pitääkin. Vaikka kotimurteemme onkin Rauman giäl, puhumme jo lähes 50 eri kieltä ja olemme kuin kotonamme yli 30 paikkakunnalla ympäri Suomea. Toivotamme sinut tervetulleeksi kannustavaan ja lämminhenkiseen työyhteisöön!

Etkö löydä sopivaa?

Missä juuri sinä olisit hyvä? Jos avoimet tehtävät eivät natsanneet, laita meille avoin hakemus. Autamme sinua löytämään sopivaa tekemistä. Osallistut samalla Finnkinon leffalippuarvontaan! Arvomme elokuun 2023 loppuun mennessä avoimen hakemuksen jättäneiden kesken yhteensä 50 leffalippua (1 lippu/voittaja). Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.