Anna Suominen talouspäälliköksi

Tradenomi (B.B.A.) Anna Suominen on valittu Contineo Oy:n talouspäälliköksi 4.7.2022 alkaen.

Marita Haapatien jäädessä eläkkeelle yli 16 vuoden jälkeen, tuli aika hakea hänelle korvaaja.

Anna Suominen siirtyy tehtävään Vertek Oy:n talouspäällikön tehtävästä. Suomisella on monipuolinen kokemus erilaisista talouden ja rahoituksen tehtävistä. Hän on toiminut mm. Rauman Energian talous- ja hallintojohtajana, tilitoimisto Rantalaisen Länsi-Suomen toimitusjohtajana ja Magicad Groupissa controller-tehtävissä. Uransa alkuvaiheet Suominen on toiminut pankkisektorilla asiakas- ja rahoitustehtävissä.

Talouspäällikön tehtäviin kuuluvat ulkoisen laskennan tehtävät, taloushallinnon henkilöstön esihenkilötyöt sekä yleisiä hallinnollisia tehtäviä kaikissa Contineo-konsernin yhtiöissä, mutta erityisesti konsernin suurimmassa yhtiössä RTK-Palvelussa.

”Tuntuu todella hienolta päästä osaksi konsernia, joka toimii näin syvällä Rauman ytimessä ja raumalaisten sydämissä. Aikanaan Lukon ympärille rakennettu konserni on vuosien saatossa kasvanut merkittäväksi toimijaksi ja innovaattoriksi monella alalla. Tämä luo talous- ja hallintotehtävien kannalta erittäin mielenkiintoisen työkentän ja odotan innolla organisaation ihmisiin tutustumista.

Minulle hyvä henki tiimissä, positiivinen ja rehti yhdessä tekeminen ja toisiaan kannustava kulttuuri ovat erittäin tärkeitä. Organisaatiolla on vahvoista ammattilaisista koostuva talouden ja hallinnon tiimi, jota Marita on luotsannut upealla jäljellä. Tästä on hyvä jatkaa. ”

”Talouspäälliköllä on tärkeä rooli talousosaston tukiessa liiketoimintojen arjen tekemisistä ja hoitaessa taloushallinnon tehtäväkenttään kuuluvia töitä. Haussa painotimme aiempaa kokemusta esihenkilötehtävissä ja kokemusta järjestelmien ja prosessien kehityksessä sekä erilaisissa digitalisaatiota lisäävissä hankkeissa.” talous- ja hallintojohtaja Pekka Liukkonen sanoo.

”Annalla on vankka taloushallinnon osaaminen ja hän arvostaa yhdessä tekemistä ja haluaa panostaa työyhteisön hyvinvointiin. Hän on valmis aktiivisesti kehittämään asioita, ja ajankohta vaihdokselle on paras mahdollinen strategiatyön ollessa alkuvaiheessa. Hyvillä mielin voin jättää vastuualueeni Annan hoidettavaksi.” Marita Haapatie toteaa.

 

Contineo-konserniin kuuluvat emoyhtiö Contineon ja RTK-Palvelun lisäksi myös RTK-Henkilöstöpalvelu Oy, Rauman Lukko Oy sekä uusimpana konserniyhtiönä Ajan-Avain Oy.

 

Lisätiedot

  • Anna Suominen, talouspäällikkö, Contineo Oy, 044 547 5785
  • Pekka Liukkonen, talous- ja hallintojohtaja, Contineo Oy, 044 797 8772