RTK-Palvelu Oy on varautunut koronaviruksen leviämiseen

RTK-Palvelu Oy:ssä on nostettu valmiutta koronvirukseen liittyen ja tilannetta seurataan aktiivisesti. Suojaamme sekä henkilöstömme että asiakkaidemme terveyttä toimimalla Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) ohjeiden mukaisesti.

Toistaiseksi koronavirus ei ole vaikuttanut RTK-Palvelu Oy:n palvelutuotantoon ja teemme parhaamme, jottei niin kävisi. Autamme asiakkaitamme ehkäisemään viruksen leviämistä omissa tiloissaan ja tarjoamme muun muassa puhdistusmenetelmiä, joilla asiakkaidemme tilat voidaan desinfioida entistä tehokkaammin.

 

Henkilöstö suojautuu THL:n ohjeiden mukaisesti ja siivouksissa käytetään desinfioivia puhdistusaineita

Olemme päivittäneet ohjeistuksiamme sekä neuvoneet henkilöstöämme suojautumaan virukselta muun muassa pukeutumisen, hygienian ja suojavälineiden käytön avulla. Yhdessä työterveyshuoltomme kanssa olemme ohjeistaneet henkilöstöämme siitä, miten mahdollisessa sairastumistilanteessa tulee toimia.

Ylläpitosiivouksissa sekä COVID-19-tartunnan saaneen henkilön oleskelutilojen puhdistuksessa noudatamme THL:n ohjeita. Käsien ja ilman lisäksi koronavirus voi tarttua ihmiseen erilaisilta pinnoilta. Käytämme ylläpitosiivouksissamme toistaiseksi, saatavuuden mukaan, desinfioivia puhdistusaineita, vaikka THL ei niiden käyttöä edellytä. Toistaiseksi siivoustarvikkeiden ja -aineiden saatavuus on ollut riittävällä tasolla. Desinfioivien aineiden osalta kysyntä on kasvanut merkittävästi, joka voi aiheuttaa viivettä saatavuudessa.

Koronavirus voi aiheuttaa henkilöstössämme tavallista enemmän sairauspoissaoloja. Työntekijöitämme on lähes 3000 ja pyrimme parhaamme mukaan täyttämään asiakkaidemme tarpeet sekä takaamaan koulutetun ja ammattitaitoisen henkilökuntamme saatavuuden myös poikkeusoloissa.

Tiedotamme tilanteesta sen edetessä. Mikäli haluat lisätietoa, olethan yhteydessä yhteyshenkilöönne.