RTK-Palvelu Oy ja VAV Asunnot Oy yhteistyöhön kiinteistöhuollossa

RTK-Palvelu Oy ja VAV Asunnot Oy ovat solmineet kiinteistöhuoltosopimuksen 1.10.2018 alkaen. Sopimus kattaa 66 kiinteistön huollon ja ulkoalueiden hoidon.

”RTK-Palvelu Oy on kiinteistöpalvelujen moniosaaja. Kiinteistöhuoltotoimintomme sisältävät mm. kiinteistöhuollon, ulkoalueiden hoidon, viherpalvelun ja teknisen palvelun. Vankka kokemuksemme takaa, että huolehdimme asiakkaan kiinteistöistä kokonaisvaltaisesti niin sisältä kuin ulkoa. Olemme tehneet pitkäjänteistä työtä asuintalojen kiinteistöhuollossa ja sopimus VAV Asunnot Oy:n kanssa on merkittävä lisäys yhtiömme pääkaupunkiseudun kiinteistöhuoltoon. Pyrkimyksemme on kehittää ja kasvattaa jatkossakin kiinteistöhuoltoa myös asuinkohteiden osalta. Asiantuntevat kiinteistönhoitajamme tarkkailevat kiinteistöjen kuntoa ja huolehtivat esimerkiksi työtilausten vastaanottamisesta, huoltokirjan ylläpidosta sekä erilaisista huoltotöistä niin sisällä kuin ulkona”, toteaa RTK-Palvelu Oy:n pääkaupunkiseudun yksikönpäällikkö Panu Vainio.

”Meille on tärkeää löytää hyvät yhteistyökumppanit asiakkaidemme palvelemiseen. Kiinteistöhuollolla on merkittävä rooli viihtyisän asumisen ja positiivisen asiakaskokemuksen takaamisessa sekä kiinteistöjen arvon säilyttämisessä”, toteaa VAV Asunnot Oy:n toimitusjohtaja Teija Ojankoski.

”Tekemällä hyvää yhteistyötä RTK-Palvelun kanssa voimme varmistaa, että asukkaamme viihtyvät kodeissaan.”

VAV Asunnot Oy on Vantaan kaupungin kokonaan omistama yhtiö, joka rakennuttaa ja omistaa vuokra-asuntoja Vantaalla. VAV perustettiin vuonna 1986, kun kaupungin omistamat vuokrataloyhtiöt fuusioitiin yhdeksi kokonaisuudeksi. VAV omistaa 10 000 vuokrakotia, joissa asuu joka kymmenes vantaalainen. Yhtiö rakennuttaa jatkuvasti lisää uusia asuntokohteita vantaalaisten kasvaviin asuntotarpeisiin.

VAV.FI

RTK-Palvelu Oy on suomalainen kiinteistöpalvelujen erikoisosaaja jo yli 45 vuoden kokemuksella. Palveluksessa on yli 3 000 ammattilaista, jotka huolehtivat erilaisista asiakkuuksista ympäri Suomen. Asiakkaitamme ovat niin teollisuusyritykset, hotellit, laivat, satamat kuin vaativat liikekiinteistötkin. Asiakaskeskeisyys ja jatkuva kehittäminen näkyvät vahvasti arvoissamme. Kattavat ja sertifioidut palvelumme takaavat laadukkaan lopputuloksen. Meille asiakaskokemus on aina tärkein!

RTKPALVELU.FI

Lisätietoja antavat tarvittaessa

Teija Ojankoski, toimitusjohtaja, VAV Asunnot Oy, p. 040 528 1262, teija.ojankoski@vav.fi

Panu Vainio, yksikönpäällikkö, RTK-Palvelu Oy, p. 044 765 7780panu.vainio@rtkpalvelu.fi