RTK-Palvelu Oy UROS LIVE -areenan kiinteistöpalvelukumppaniksi

RTK-Palvelu Oy ja UROS LIVE ovat allekirjoittaneet sopimuksen UROS LIVE -areenan kiinteistöpalveluista ja jäänhoidosta.

UROS LIVE valmistuu joulukuussa 2021 ja areenalle mahtuu jopa yli 15.000 katsojaa. Kokonaisuus on Euroopan ensimmäinen uuden sukupolven elämyskeskus, joka vastaa monipuolisesti erilaisista urheilu-, viihde- ja kongressitapahtumista. Koronan aiheuttamien poikkeusolojen väistymisen jälkeen erilaisten tapahtumien kysyntä tullee olemaan suurta.

Olemme innoissamme alkavasta yhteistyöstä ja kumppanuudesta.  Pääsemme toimittamaan kiinteistöpalvelua UROS LIVE -areenalle, Tampereen ytimessä – puhtautta, toimivuutta ja viihtyisyyttä. Sitä, missä olemme vahvoja. Haluamme yhtiönä kasvaa voimakkaasti Tampereen talousalueella ja lisätä tunnettuutta myös valtakunnallisesti. Nyt alkava yhteistyö tukee kasvustrategiaamme”, kertoo RTK-Palvelu Oy:n toimitusjohtaja Ismo Heikkonen.

”Laadukas, toimiva ja hyvässä kunnossa oleva areena on meidän toiminnan yksi tärkeimmistä kulmakivistä. Siisti ja huolellisesti hoidettu areena tuo sekä tapahtumajärjestäjille että tapahtumista nauttiville asiakkaillemme vastuullisen ja viihtyisän ympäristön, jossa on mahdollista toteuttaa ja kokea ainutkertaisia elämyksiä. Olemme iloisia alkavasta yhteistyöstä”, summaa areenan kiinteistö- ja turvallisuuspäällikkö Jani Helenius.

Lisätiedot

  • Ismo Heikkonen, toimitusjohtaja, RTK-Palvelu Oy, p. 044 765 7830, ismo.heikkonen@rtkpalvelu.fi
  • Jani Helenius, kiinteistö- ja turvallisuuspäällikkö, UROS LIVE –areena, p. 050 550 9917, jani.helenius@uroslive.com

RTK-Palvelu Oy on suomalainen kiinteistöpalvelujen erikoisosaaja jo 50 vuoden kokemuksella. Palveluksessamme on yli 3 000 ammattilaista, jotka huolehtivat erilaisista kiinteistöistä ja liikennevälineistä ympäri Suomen. Asiakkaitamme ovat niin areenat, teollisuusyritykset, hotellit, laivat, satamat kuin liikekiinteistötkin. Asiakaskeskeisyys ja jatkuva kehittäminen näkyvät vahvasti arvoissamme. Kattavat ja sertifioidut palvelumme takaavat laadukkaan lopputuloksen. Meille asiakaskokemus on aina tärkein!

UROS LIVE on ensimmäinen kaupungin ydinkeskustaan nouseva elämysareena Euroopassa. Areenan urheilu-, viihde- ja kongressitarjonnasta vastaavat Suomen johtavat toimijat. Hotellitoiminnasta vastaa Lapland Hotels ja ravintolatarjonnan takaa löytyvät muun muassa NoHo Partners, Hartwall, RedBull ja Altia. Viihteen lippulaivana toimii Veikkauksen kasino. Lisäksi Tapparan ja Ilveksen kotipelit muodostavat tärkeän osan tapahtumista. Lipunmyynnistä kaikkiin tapahtumiin vastaa Lippu.fi. Energiat areenalle toimittaa Tampereen Sähkölaitos ja turvallisuus- ja lukitusratkaisut Abloy. Areenan työvoimakumppani on Eezy ja RTK-Palvelu Oy vastaa areenan kiinteistöpalveluista ja jäänhoidosta.  UROS LIVE valmistuu joulukuussa 2021 ja areenalle mahtuu jopa yli 15.000 katsojaa. UROS LIVE -areenan omistavat LähiTapiola, OP, Ilmarinen, SRV sekä Tampereen Kaupunki.