RTK-Palvelu Oy on ostanut Itä-Suomen Siivouspalvelu Oy:n siivousliiketoiminnan

RTK-Palvelu Oy on ostanut 1.12.2021 tehdyllä liiketoimintakaupalla Itä-Suomen Siivouspalvelu Oy:n siivousliiketoiminnan.

RTK-Palvelu Oy:n toiminta laajenee Joensuun alueella

Yrityskaupan myötä RTK-Palvelu Oy:n Joensuun yksikön henkilöstö- ja asiakasmäärä kasvavat ja palvelemme asiakkaitamme entistä laajemmalla ammattilaistiimillä.

”Olemme olleet yrityksen matkassa lapsesta asti ja koemme, että nyt on kaikki annettu tälle alalle ja on aika tehdä jotain muuta. Uudella innolla lähdemme kehittämään Merinna Oy:tä, johon kuuluu muun muassa tuholaistorjuntaa, mökki- ja toimitilavuokrausta sekä uutena kalustetun asunnon vuokrausta. Kiitämme asiakkaitamme, henkilökuntaamme ja yhteistyökumppaneitamme näistä vuosista. Olemme mukana toiminnan yhdistämisen sekä sujuvan tietojen siirron ajan. Tämän jälkeen keskitymme Merinna Oy:n toimintaan”, sanovat Merita Kinnunen ja Minna Perttilahti.

“Toivotamme henkilöstön, nykyiset asiakkaat ja tulevat asiakkaat lämpimästi tervetulleeksi RTK-perheeseen. Liiketoimintakauppa vahvistaa strategiamme mukaisesti palvelukykyämme Joensuun talousalueella. Työllistämme Joensuussa kuutisenkymmentä ihmistä”, toteaa RTK-Palvelu Oy:n toimitusjohtaja Ismo Heikkonen.

Itä-Suomen Siivouspalvelu Oy

Itä-Suomen Siivouspalvelu Oy on Joensuussa toimiva siivousalan yritys. Panostamme vahvasti työntekijöiden työhyvinvointiin sekä koulutukseen, joka näkyy asiakkaillemme parempana ja ammattitaitoisempana palveluna. Meille on myös tärkeää, että työvälineemme, laitteemme ja työmenetelmämme ovat nykyaikaisia. Olemme huomioineet myös ympäristönäkökohdat toiminnassamme ja mm. liittyneet Joensuun kaupungin ilmastokumppaniksi.

RTK-Palvelu Oy

RTK-Palvelu Oy on suomalainen kiinteistöpalvelujen erikoisosaaja 50 vuoden kokemuksella. Palveluksessamme on 3 000 ammattilaista, jotka huolehtivat erilaisista kiinteistöistä ja liikennevälineistä ympäri Suomen. Asiakkaitamme ovat niin teollisuusyritykset, hotellit, laivat, satamat kuin vaativat liikekiinteistötkin. Asiakaskeskeisyys ja jatkuva kehittäminen näkyvät vahvasti arvoissamme. Kattavat ja sertifioidut palvelumme takaavat laadukkaan lopputuloksen. Meille asiakaskokemus on aina tärkein!

Lisätietoja

Aluejohtaja Vesa Ihatsu, vesa.ihatsu@rtkpalvelu.fi, p. 044 765 7898.

Toimitusjohtaja Ismo Heikkonen, ismo.heikkonen@rtkpalvelu.fi, p. 044 765 7830.

Merita Kinnunen, p. 044 731 1234. Minna Perttilahti, p. 050 046 2799.