Nokia Arena – elämyskeskus meille kaikille

Nokia Arena on Tampereen ydinkeskustassa sijaitseva uuden sukupolven elämyskeskus, joka on avannut tapahtumaelämysten uuden aikakauden. Jopa 15 000 katsojapaikkaa tarjoava areena, huippuluokan hotelli, kansainvälinen kasino, monipuoliset tapahtumatilat sekä lukuisat ravintolat nivoutuvat yhteen ikimuistoisen uniikiksi tapahtumakokemukseksi, jota ei mistään muualta saa.

Nokia Arenalle sopii konsertteihin 15 000 ja jääkiekko-otteluihin 13 000 katsojaa. Siellä järjestetään vuosittain noin 140 tapahtumaa, joihin osallistuu yhteensä yli miljoona kävijää. Tapahtumapäivinä Arenalla työskentelee 1200 henkilöä. Monitoimiareenan avajaiset pidettiin joulukuussa 2021.

Laadukkaita palveluja yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa

Upean elämyskeskuksen alku on ollut hektinen, täynnä mieleenpainuvia tapahtumia ja elämyksiä. Arenalla on koettu niin urheilu- kuin kulttuurielämyksiäkin – toinen toisensa perään. Mukaan on mahtunut mm. monia suurtapahtumia, kuten jääkiekon MM-kisat. Ensimmäisen toimintavuoden aikana Arenalla vieraili noin kaksi miljoonaa ihmistä. Arenan omalla henkilökunnalla ja monien palvelutuottajien henkilökunnalla on elämysten tuottamisessa merkittävä rooli. Onnistuneet elämykset muodostuvat hyvästä yhteistyöstä laadukkaita palveluja toimittavien yhteistyökumppaneiden kanssa.

RTK-Palvelu Oy toimii Nokia Arenalla kokonaisvaltaisena kiinteistöpalvelukumppanina, sisältäen siivous- ja kiinteistönhoitopalvelua, teknistä palvelua ja jäänhoitoa. Puhtautta, toimivuutta ja viihtyisyyttä.

Nokia Arenan kiinteistö- ja turvallisuuspäällikkö Jani Helenius kertoo: ”Meille tärkeintä on palvelun oikea-aikaisuus ja se, että ennakkosuunnitelmat toteutetaan sovitulla tavalla. Arvostamme myös nopeaa reagointia palautteeseen, sujuvaa yhteistyötä tapahtumajärjestäjien kanssa sekä toimivaa laadun omavalvontaa. Laadukas, toimiva ja hyvässä kunnossa oleva areena on meidän toiminnan yksi tärkeimmistä kulmakivistä. Siisti ja huolellisesti hoidettu areena tuo sekä tapahtumajärjestäjille että tapahtumista nauttiville asiakkaillemme vastuullisen ja viihtyisän ympäristön, jossa on mahdollista toteuttaa ja kokea ainutkertaisia elämyksiä”, kertoo Arenan kiinteistö- ja turvallisuuspäällikkö Jani Helenius.