Meille olet timantti

Meille jokainen työnhakija ja työntekijä on yhtä arvokas! RTK-Palvelu on siivous- ja kiinteistöhuoltoyritys, jolla on aina haku päällä. Etsimme Pirkanmaalle tekijöitä monipuolisiin tehtäviin – lue lisää hae itsellesi sopivaa työpaikkaa!

Etsitkö töitä Pirkanmaalta?

Miten olisi siivoushomma jääkiekon MM-kisoissa Nokia Arenalla? Tai Zambonin ajaminen jäällä? Jos sinulla on jo ammattitaitoa, myös palveluesimiehen tai ryhmänvanhimman paikka voisi sopia. Kokemusta ei kuitenkaan tarvita – RTK-Palvelu arvostaa yhtä lailla opiskelijaa, joka haluaa tienata vähän ylimääräistä tai saada hyötyliikuntaa kesätöissä.

Pirkanmaalta löytyy jokaiselle jotain tekemistä, puutarhahommista koneenkuljetukseen ja siivouksesta kiinteistönhoitoon. Meillä on aina haku päällä!

Hyväksy statistics, marketing evästeet katsoaksesi videon.

Tule sellaisena kuin olet

RTK-Palvelun tyytyväiset työntekijät ja saumaton tiimityö tekevät myös asiakkaamme tyytyväiseksi. Kurkkaa videolta, miltä meidän arkemme näyttää!

Elämänmuotoista työtä

Meille voit tulla juuri sellaisena kuin olet, riippumatta aiemmasta kokemuksesta tai esimerkiksi kielitaidosta tai muista rajoitteista. Joustamme myös työajoissa elämäntilanteesi mukaan. Tarjolla on yhtä lailla osa-aikaista kuin kokopäivätyötä eri kohteissa Pirkanmaalla, Nokia Arenasta aina myymälöihin ja muihin kiinteistöihin.

Saat työskennellä vastuullisessa ja suvaitsevaisessa työyhteisössä, arvojesi mukaisesti, osana mukavaa porukkaa. Hae itsellesi sopivaa työtä!

Pikahakemus

Lomakkeessa kysytään henkilötietojasi, jotta pystymme olemaan yhteyksissä asiaasi koskien. Yhteystietosi välitetään suoraan käsittelevälle henkilölle, eikä niitä tallenneta palvelimelle. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Kivoja kokemuksia kesätöistä

Opiskelijaveljekset Aleksi ja Sakari Tamminen ovat olleet jo monena kesänä töissä RTK:n viherpalveluissa. Itsenäinen ja mukava työ kodin lähellä saa molemmilta kiitosta. Työ on Aleksin ja Sakarin mukaan ollut leppoisaa ja työkaverit mukavia.

Työpaikkoja elämäntilanteesi mukaan

RTK-Palvelu on monien mahdollisuuksien siivous- ja kiinteistöhuoltoyritys reippaassa viidenkympin iässä. Olemme ylpeitä yli 3 000 työkaveristamme, joiden ansiosta palvelumme on juuri niin priimaa kuin pitääkin. Asiakkaitamme ovat 30 eri paikkakunnalla niin teollisuusyritykset, hotellit, laivat, satamat kuin vaativat liikekiinteistötkin. Toivotamme sinut tervetulleeksi kannustavaan ja lämminhenkiseen työyhteisöön!

Etkö löydä sopivaa?

Missä juuri sinä olisit hyvä? Jos tehtävistä ei tällä hetkellä löytynyt omalta tuntuvaa työnkuvaa, jätä meille yhteystietosi. Autamme sinua löytämään sopivaa tekemistä. Osallistut samalla jääkiekkolippujen arvontaan. Voittaja pääsee Nokia Arenalle, jossa voit samalla ihailla RTK-Palvelun työn tulosta niin jäällä kuin ympäri areenan – olemme ylpeitä kättemme jäljestä. Arvonta suoritetaan elokuun lopussa 2022 (2 lippua/voittaja). Ilmoitamme voittajille henkilökohtaisesti.