Turvaamme kiinteistösi arvon

Huolehdimme ympäristösi viihtyisyydestä

Palvelemme, jotta sinä voit keskittyä ydinosaamiseesi

Kiinteistöhuolto ja tekniset palvelut »

Kiinteistöhuollon palvelumme turvaavat kiinteistöjen käytettävyyden ja toimivuuden ja auttavat säilyttämään niiden arvon.

Käyttäjäpalvelut »

Käyttäjäpalvelumme varmistavat eri toimistotehtävien joustavan resursoinnin. Palvelemme kaikkialla aina aulapalveluista kokousemännöintiin.

Teollisuuspalvelut »

Palvelemme teollisuudessa tehdasteollisuuden eri toimialojen tarpeisiin sovitetuilla vaativilla palvelukokonaisuuksilla.

Siivouspalvelut »

Siivouspalvelumme takaavat asiakkaillemme hygieenisen, turvallisen sekä viihtyisän ympäristön.

Henkilöstöpalvelut »

Henkilöstöpalvelumme tarjoavat nopeasti osaavaa työvoimaa erilaisiin lyhyt- tai pitkäkestoisiin työtehtäviin ja toimeksiantoihin.

Kokonaispalvelut »

Voit yhdistää kiinteistön tukipalvelut myös yhdeksi saumattomaksi palvelukokonaisuudeksi, jolloin vastaamme kokonaisvaltaisesti kiinteistön ylläpidosta ja toimivuudesta.


RTK-Palvelu Oy on Suomen johtavia kiinteistöpalvelualan yrityksiä

RTK-Palvelu Oy on Suomen johtavia kiinteistöpalvelualan yrityksiä. Palvelemme maanlaajuisesti 30 toimipisteessämme noin 3000 siivous- ja kiinteistöhuollon ammattilaisen voimin. Lue lisää »


Sertifioitua laatua

RTK-Palvelu Oy:n laadun perustan muodostaa SFS-EN ISO 9001:2008 ja SFS-EN ISO 14001:2004 sertifioitu laadunhallintajärjestelmämme, joka kattaa kaikki palvelumme ja niiden kehittämisen. Lue lisää »

RTK Green

RTK Green on RTK-Palvelun konkreettinen tapa vähentää kiinteistöjen ympäristökuormitusta  vastuullisesti ja ekotehokkaasti kiinteistön ehdoilla. RTK Green palvelumme sisältävät energiatehokkaan kiinteistöhuollon sekä joutsenmerkityn ylläpitosiivouksen. Lue lisää »

Kartoita kiinteistösi energiankulutus ja ota käyttöösi EnergiaOptimin mittavat hyödyt. Tutustu palveluun »

Urapolku

Henkilöstö on tärkein pääomamme ja meillä on ovet aina auki alamme ammattilaisille ja alasta aidosti kiinnostuneille. Tarjoamme monipuolisen työympäristön ja vastuullisen työn.  Lue lisää »