Kokonaispalvelut

Otamme kokonaisvastuun kiinteistösi toimivuudesta

Etsitkö kumppania ottamaan kokonaisvastuun kiinteistösi toimivuudesta ja turvallisuudesta? RTK-Palvelun kokonaispalvelussa tarvitsemasi ylläpito- ja tukipalvelut yhdistyvät saumattomaksi kokonaisuudeksi.

Voit valita haluamasi palvelut aina siivouksesta ja kiinteistöhuollosta vaativiin teknisiin palveluihin ja tarvitsemiisi käyttäjäpalveluihin.

Kustannustehokkaasti ja joustavasti

Kokonaispalvelupakettimme syntyy aina yrityksesi tarpeiden mukaisesti. Lähtökohtana on palvelu, joka takaa kiinteistösi ylläpito- ja tukipalveluissa parhaan synergiaedun - edun, joka välittyy päivittäisenä laatuna ja palveluiden kokonaisvaltaisena kehittymisenä yhtenä rintamana.

Palvelukokonaisuutta johdetaan sopimuskaudella yli palvelurajojen. Tällöin palvelua koordinoidaan yhden asiakkuuspäällikön kautta, joka valvoo päivittäistä kokonaislaatua ja töiden sujuvuutta. Itse palvelusta vastaavat omien alueidensa ammattilaiset, jotka on perehdytetty kohteen hoitoon moniosaajamallia hyödyntäen.

Kysy lisää! Tulemme kartoituskäynnille, jossa käymme läpi palvelutarpeesi ja mitoitamme erillispalvelut vastaamaan kiinteistösi todellisiin tarpeisiin ja haemme niiden välille parhaat synergiaedut.

Kokonaispalveluissa sinua palvelee myyntimme »