RTK Green – kohti kestäviä valintoja

RTK Green on RTK-Palvelun konkreettinen tapa vähentää kiinteistöjen ympäristökuormitusta  vastuullisesti ja ekotehokkaasti kiinteistön ehdoilla. RTK Green palvelumme sisältävät energiatehokkaan kiinteistöhuollon sekä joutsenmerkityn ylläpitosiivouksen.

RTK Green toimii ISO 9001 ja ISO 14001 valtakunnallisesti sertifioidun laatujärjestelmämme mukaisesti.

Asiakkaan ja ympäristön ehdoilla
RTK Green palvelukokonaisuus suunnitellaan yhdessä asiakkaamme kanssa ja räätälöidään kohdekohtaisesti. Palveluun sisältyy aina laaja kartoitusvaihe, jossa selvitetään tilojen sen hetkinen kunto sekä laaditaan selkeät  parannus- ja kehitysehdotukset.

RTK Green palvelusta vastaavat koulutetut huoltomiehemme ja siivoojamme, jotka toteuttavat palvelut erillisten RTK Green palvelukuvausten mukaisesti. Sopimuksen mukaista palvelun laatua valvotaan ja kehitetään asiakkuuden työnjohdon toimesta, joka raportoi siitä sovitusti asiakkaalle selkein mittarein ja kehitysehdotuksin.

Etähallinnalla reaaliaikaista  huoltoa 24/7
RTK-Palvelun kiinteistöjen etähallinnalla seuraamme ja analysoimme kiinteistösi toimivuutta ja puutumme reaaliajassa erilaisiin poikkeamiin ja väärin tai tehottomasti toimiviin laitteisiin.

Etähallintamme avulla kiinteistösi taloautomatiikkaa seurataan, säädetään ja ylläpidetään 24 h vuorokaudessa, vuoden jokaisena päivänä. Tuloksena on entistä parempi asumisviihtyvyys ja jopa 10–50% säästöt kiinteistön energiakuluissa.

Katso myös EnergiaOptimiTM palvelumme täältä.

Joutsenmerkittyä puhtautta
RTK-Palvelun  joutsenmerkityssä siivouksessa siivouksesta vastaavat RTK Green siivoojamme joutsenmerkkikriteeristön mukaisesti.  Käytettävät puhdistusaineet ovat ympäristömerkittyjä tuotteita, aineiden annostusta seurataan annostelujärjestelmillä ja veden kulutusta minimoidaan mikrokuitusiivouksella. Ympäristökuormitusta vähennetään myös kuljetuksissa ja jätehuollossa.

Kiinnostuitko? Kerromme mielellämme lisää ympäristömyönteisistä palveluistamme. Palvelemme sinua valtakunnallisessa yritysmyynnissämme. Katso myyntimme yhteystiedot täältä.